זיקפה וחשק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/07/2004 | 01:35 | מאת: שלומי

אני נער בן 18 עוד מעט , ויש לי בעיה שקשה לי לשים עליה אצבע.. בין אם היא באה לידי ביטוי בחוסר חשק או בזיקפה חלשה עד כדי חוסר זיקפה.. האם יש קשר לפורנוגרפיה ? ואם כן כיצד מטפלים במצב ? ישנם מצבים עם חברתי (בת 17) שאני יכול להגיע לזקפה ושהכל יהיה תקין וישנם מצבים שכלל לא .. יש לציין שבעבר הקרוב הבעיה כלל וכלל לא היתה לי . במידה ואנסה בעצמי להגיע לזקפה יש סיכוי שלא אצליח עד רמה מספקת, שלא נדבר על מספר גמירות כאשר אני איתה במיטה, מצב שהוא בלתי אפשרי . השאלה שלי היא למעשה מה עושים ? לאן לפנות ? האם יש צורך בטיפול תרופתי או פסיכולוגי ? או שמה רק לחכות ? יש לציין שזקפת בוקר מופיעה אצלי כל יום וכאשר אני מעוניין לגמור גם אם הזקפה איננה חזקה אני יכול. אך רק פעם אחת ביום . ולאחר מכן אין סיכוי לקבל פעם שניה.. בבקשה בבקשה עזור לי ד"ר לין. בתודה מראש , שלומי.

02/07/2004 | 09:39 | מאת: ד"ר רן לין

ברור לי שיש כאן גורם פסיכולוגי רציני ביותר בתוך כל האירועים שאתה מתאר אבל - לך תבצע בדיקה הורמונלית - בדיקת דם פשוטה ששם יבדקו טסטוסטרון ופרולקטין וLH אחר כך תבצע בדיקת זקפה בזמן שינה - מכשיר שיינתן לך הבייתה לפני שתשן - תצפה בסרט פורנו שאתה אוהב מאוד - ותרדם - והמכשיר יבדוק כמה זקפות היו לך במשך הלילה אז תגיד לי מה היו התוצאות של בדיקות השדם והבדיקה הזו

02/07/2004 | 19:18 | מאת: שלומי

תודה רבה רבה, השאלה היחידה שנשארה לי היא לאן לפנות בשביל לקבל את כל אלה ? לרופא שלי ? הפרטי ?

03/07/2004 | 16:16 | מאת: אבי

דר שלום לך אני בחור בן 22 שלאחרונה סובל מיחוסר זיקפה ואם כבר עומד לי אז זה לא מספיק אני רוצה רק לציין שבחיים זה לא קרה לי ועד לפני שזה התחיל לקרות הכול היה בסדר ובחיים לא קרה לי כזה מיקרה אני ממש מבואס ומתפדח מהחברה אתה חייב לעזור לי עוד דבר שאני רוצה לציין אני משתשמש באבקה לגדילה של החדר כושר ויש טוענים שזה מיזה ואמת מי שהתחלתי להישתמש באבקות זה התחיל לקרוא לי האים זה באמת יכול להשפיע לפי מה שידוע לך מחכה לתשובה במהרה אבי

03/07/2004 | 19:03 | מאת: ד"ר רן לין

ראשית מאחר ואני לא יודע איזה אבק אתה משתמש - ממליץ בחום להפסיק ומייד שנית - בוא נחכה באמת שבועיים שלושה להתנקות הגוף מהאבקה ונראה מה קורה ואם הכל חוזר לקדמותו בסדר? ותהיה רגוע - זה שם המשחק עוד לא איבדת שום דבר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים