אורגזמה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/07/2004 | 01:22 | מאת: שירה

שלום , אני בת 30 ומעולם לא הגעתי לאורגזמה ע"י מישהו אחר אלא רק דרך אוננות שרק אני מבצעת מאחר שלאחר ניסויים עם הבן זוג שלי וגם קודמיו הרגשתי שזה אפילו לא מתקרב לאותה הנאה. האם דבר זה יכול להשתנות? אני מאוד פתוחה ומשוחררת בראש ולאחרונה גם הפסקתי לאונן כדי שאולי יהיה שינוי בהרגל הקיים. אשמח לקבל הצעות נוספות תודה

02/07/2004 | 09:41 | מאת: ד"ר רן לין

אני לא כל כך יודע באיזה צורת אוננות את מגיעה עצמית לאורגזמה אבל - למה שלא תלמדי באמת את בן זוגך באותה תנוחה? ואם לא כן - מדוע שחלק מהמשחק המיני לא יכלול אונוות עצמית עד לפני אורגזמה - כדי שהאורגזמה תהיה משותפת - וככה לאט לאט תביעי את עצמך לאורגזמה משותפת עם בן זוגך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים