עצירת פליטה---שאלה לד"ר לין בבקשה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/07/2004 | 04:18 | מאת: מנחם

בן 40 סובל כעת מפרוסטטיטיס. בTRUS נמצא שלפוחית זרע גדולה מאוד. אני מנמע משפיכה (פילוסופיות סיניות) . האם תוכל להסביר לי את הנזק אם מקיימים סקס ולא גומרים ? מה עלול לקרות ? האם זה יכול להסביר שלפוחית זרע מוגדלת ? האם זה יכול להסביר פרוסטטיטיס? האם הדבר יכול לגרום לבעיות ? האם הדבר יכול להסביר את הפטולוגיה בשלפוחית הזרע ? האם פרוסטטיטיס וכן מה שסיפרתי יכולים להסביר אימפוטמציה ?

01/07/2004 | 10:47 | מאת: ד"ר רן לין

תראה בפילוסופיה המערבית - כל מה שאתה מתאר ושואל נגרם מההימנעות שלך - שהיא הפילוסופיה הסינית לדבריך אני לא יודע יך מנצחים דבר כזה אבל שוב - תענה בחיוב על כל אחת מהשאלות שלך - ותראה לאן זה מוביל - ואז - אם תתמיד בפילוסופיה הסינית בכיף אבל אם לא - אשמח לדון אתך על פרוסטטיטיס ואיך מונעים אותה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים