פרוסטטיטיס-זיקפה***אבקש תשובה מד"ר לין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/07/2004 | 04:05 | מאת: אביגדור

אובחנתי כסובל מפרוסטטיטיס כרונית (בקטריאלית ??) ממתינים לבדיקת זרע . בדיקה של אורודינמיקה לא טובה (הרבה זמן , טיפטוף ונשאר 133 ס"ס). באולטרסאונד רקטלי נמצא: שלפוחית הזרע פי 2-3 מגודל רגיל ,קופסית מוגדלת וכמה הסתיידויות בערמונית (?). אולרטאסאוד אשכים- תקין. יש כאבים קלים באשכים כמעט כל הזמן ורגישים בנקודות מסויימות במגע. מתחיל היום טיפול באופלודקס . השאלה : האם פרוסטטיטיס והתמונה שתארתי יכולים לגרום לבעיות זיקפה ?. מחיפוש רב באינטרנט , בחלק גדול מהמקרים טוענים שיש קשר ואילו בחלק אחר טוענים שלא (רק בכריתה יש). האם תוכל לתת את דעתך בנידון ואם לא קשה , אז גם להסביר על הקשר - כיצד עלולה בדיוק הזקפה להיות מושפעת לרעה. ושאלה נוספת , האם מומלץ לקיים דווקה הרבה סקס ? "לשטוף את שלפוחית הזרע" האם מצב שבו אני מקיים סקס ללא שפיכה (על פי תורות סיניות) עלול להסביר את הבעיה בשלפוחית הזרע ?

01/07/2004 | 10:53 | מאת: דר רן לין

אז אני עונה לך בסדר ההפוך - על השאלה האחרונה - בחיוב רב - זה בדיוק הטיפול הטוב לדלקת של הערמונית ודומיה - קיום יחסים מרובים - ללא המתנה וללא משיכת היחסים מעבר לתחושה של הרצון להגיע לשפכה - עדיף 10 פעמים קצרות על פעם אחת ארוכה. במצב הזה אנחנו מבקשים לא להתחשב בפרטנר/ית.\ לגבי השאלה השראשונה - באמת חלוקות הדעות אבל כפי שאתה רואה אני נוקט בגישה שאכן - דלקת הערמונית גורמת להפרע בפוריות ולעיתים תכופות כתוצאה מכך גם הפרעה בזקפה - לא ישירה כמובן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים