דאגה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/07/2004 | 00:14 | מאת: הילה

אני לא בטוחה שזה בפורום הנכון אבל בכל זאת.. אני בת 19 ומעולם לא אוננתי ,לא רציתי לקיים יחסי מין , נגעלתי מסרטים כחולים, ואפילו אל החדרתי טמפון מתוך פחד לגעת שם . לאחרונה התחלתי לצאת עם בחור אני כן רוצה להגיע איתו למגע אבל אני פוחדת שהאיבר שלי קטן (אפילו בשביל טמפון) האם יכול להיות מצב כזה? האים זה נורמלי שעד עכשיו לא הרגשתי כמו שאר בנות גילי המתעניינות במיניות?

01/07/2004 | 01:16 | מאת: ד"ר פ

היי קודם כל זה שאת בת19 ועדין לא קיימת יחסי מין זה לא חריג כל כך יש כמוך רבות אם החדרת טמפון או לא זה לא קשור לזה שאבר המין שלך בשל או לא אבר המין של האישה בשל ומוכן לקיום יחסי מין ברגע שהאישה מתחילה לקבל מחזור מה שאומר שאם כבר קיבלת מחזור (ואני בטוח לפי הגיל שכן) אז לא צריכה להיות לך שום בעיה. אבל בכל זות אני ממליץ לך להתחיל לאט לאט ולבקש מהחבר שלך שתתמקדו בהתחלה יותר במשחקים המקדימים (משחקים עם האצבאות באזור הנרתיק, ירידות, מיזמוזים ועוד) לפני החדירה וגם תדברי עם החבר ותבקשי ממנו שיעזור לך וילמד אותך. זה יעזור לך להתגבר על הפחד ותלמדי מזה הרבה על יחסי מין... בהצלחה... ד"ר פ

02/07/2004 | 09:50 | מאת: ד"ר רן לין

לא נראה לי שהתגובה שלך כל כך שונה מהרבה ילדות אחרות אבל - אני מקווה שהבחור שאת יוצאת איתו רגיש ומתחשב ונחמד ולא מתנפל - והכל יבוא בנעימות ולאט וסבבה ואין כל סיבה שאז תהינה בעיות כלשהן- הכי חושב - בלי לחץ

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים