כאבים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/06/2004 | 15:56 | מאת: x

שלום . אני בן 28. יש לי כבר כמעט יומיים כאב עמום מעל האשכים זה בערך בחיבור של השק עם המקום שממנו הם יורדים למטה אין נפיחות-- וכלפי חוץ הכל נראה תקין גם במישוש אין כאבים אני מאוד מאוד לחוץ... תודה

30/06/2004 | 16:19 | מאת: gg

You may check your self for any kind of venereal infection. Hope I am wrong

02/07/2004 | 10:15 | מאת: ד"ר רן לין

נשמע כמו כלום עם כלום ולא צריך להיות לחוץ יחד עם זאת - זה באינטרנט ולכן זוהי תשובה בלי לבדוק את האשכים שלך - ואשך זה מן דבר שאני נוהג בו זהירות מרובה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים