משתגע...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/06/2004 | 14:18 | מאת: רני

שלום רב, כמה ימים בודדים לאחר ששאלתי אותך אם הפסקת אוננות לפני השפיכה יכולה לגרום לנזק, הופיעו לי מעין כאבים בבטן התחתונה באיזור דרכי השתן, בנוסף אני לא מרגיש צורך להשתין, ובמקום זה אני מרגיש לחץ כואב. עשיתי אולטרה סאונד לדרכי השתן וערמונית שיצא תקין ומחר אני אקבל תוצאות בדיקת שתןANALSYS+CULTURE? הרופאה נתנה לי אופלודקס ואוגנין. נראה שהטיפול בכלל לא מתאים וגם הבדיקות, אני די משתגע וחרד, (שאלתי הקודמת באה לאחר אותה הפסקה), אודה לך על פתרון לבעייתי. רני.

30/06/2004 | 19:43 | מאת: רני

הבדיקת שתן יצאה תקינה.

02/07/2004 | 10:19 | מאת: ד"ר רן לין

ותרבית זרע? האם עשו את בדיקת השתן כבר אחרי שלקחת אנטיביוטיקה? כי אם כן - זה לא כל כך שווה

02/07/2004 | 10:18 | מאת: ד"ר רן לין

אל תשתגע אבל אני צריך להבין מה הייתה תשובת תרבית שתן וזרע

02/07/2004 | 15:30 | מאת: רני

שלום ותודה רבה, תרבית זרע לא נתנו לי לעשות, ובדיקת השתן נעשתה לפני האנטיביוטיקה (היא יצאה תקינה), לפי העניין אם הפסקת האוננות לפני השפיכה, חשבתי שבכלל זה לא משהו חיידקי....... כך שיצאתי מבולבל כבר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים