ויאגרה כנגד שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/06/2004 | 13:14 | מאת: לקסו

אין לי בעיות זקפה אבל סובל משפיכה מוקדמת יחסית. האם ויאגרה יעילה גם נגד שפיכה מוקדמת? ואם לא מה אתה מציע מלבד ללכת לאורולוג כי אין סיכוי שאני אלך ואני גם לא מאמין בזה.

01/07/2004 | 00:00 | מאת: shimon

18/07/2004 | 23:38 | מאת: פיני

אני בן44 אין לי בעיות זקפה אבל סובל משפיכה מוקדמת יחסית כבר הרבה שנים. האם ויאגרה יעילה גם נגד שפיכה מוקדמת? האם זה מעקב את השפיכה?אם לאחר ויאגרה אני עדיין אגמור מהר? האם הזיקפה תישאר באותה עוצמה? איזה פתרונות תחליפים אפשר לקבל עקב שפיכה מוקדמת מלבד ויאגרה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים