למי יש בעיה ומה עושים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/06/2004 | 01:21 | מאת: אניטה

אני נשואה 15 שנה, בעלי גומר אחרי שלוש דקות לערך, לי זה מחמיא וגם נוח כשאני עייפה, וממילא אני לא מגיעה לאורגזמה מהחדירה עצמה, מאז שאני מכירה את בעלי הוא חושב שמשהו לא בסדר אצלו והיה רוצה להחזיק יותר זמן, אני תמיד אומרת לו שירפה ויהנה במקום להיות עסוק באני לא רוצה לגמור, לפני שנה היה לי מאהב שלקח לו שעה לגמור , גם ככה לא הגעתי לאורגזמה ואפילו חשבתי לעצמי שזה די פוגע שהוא לא מתלהב ממני מספיק ואולי יש לו שליטה מופלאה או בעיה הפוכה מבעלי, אולי מישהו יכול להסביר לי קצת על שני הגברים השונים האלה והאם למי משניהם יש בעיה,או שזה פשוט שונה מגבר לגבר והכל בסדר מה שלמעשה מייצג את דעתי

30/06/2004 | 09:02 | מאת: ד"ר רן לין

את צודקת בכל התיאור והניתוח שניתחת אני דווקא לא רוצה בכלל להתרכז במאהב אלא בבעלך - כאן אולי יש מקום להשקיע - ונראה לי שבקצת מאמץ משותף - לא צריכה להיות בעייה להאריך את משך הסקס - ואולי גם על ידי כך להגיע לאורגזמה שלך - כי נראה לי שמה שאת שואפת זה הצלחה בקיום היחסים האלה ולא יחסים חליפיים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים