משיכה למין אנאלי אצל סטרייט

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/05/2024 | 16:23 | מאת: אלירן

היי אני בן 37 שמתי לב שעם בחורות יש לי תשוקה והנאה רבה בעיקר ממין אנאלי, פחות מוגינאלי. הכוונה מין אנאלי עם בחורות בלבד. האם התופעה תקינה? קיימת אצל גברים סטרייטים? האם זה מעלה חשד לנטיה מינית הפוכה? אין לי או לבת הזוג תלונות, הסקס שלנו טוב, מה שמטריד אותי זה אם התופעה תקינה רפואית אצל סטרייטים.

אין לזה שום קשר לנטיה מינית. אגב, אין כזה דבר "נטיה מינית הפוכה". זה ביטוי הומופובי שא.נשי המקצוע מאוד לא אוהבים השימוש בו. יש כאלו שנמשכים אל המין השני ויש כאלו שננמשכים אל בני מינם, ויש כאלו שאל שני המינים. והכל נורמלי, תקין ובריא. לא הפוך, חלילה. וכאמור, למשיכה שלך למין אנאלי אין שום קשר לנטיה כלשהי. זה בסדר. תיהנו מכך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים