ירידה בדחף להשתנה בגלל התאפקות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/05/2024 | 06:59 | מאת: אבע

הי פורפ חרותי, עשיתי טעות נוראית לפני יומיים התאפקתי מלא זמן, מעל שעה עם שלפוחית מלאה. אחרי שהגעתי לבסוף לשירותים והשתנתי התחילו לי מלא גזים-לא ידעתי שזה קשור בכלל. ועכשיו כבר יומיים שאני בלי דחף לפיפי וגם כשאני הולך אני פתאום צריך להתאמץ וגם כשיוצא יוצא חלש משמעותית. עוד דבר, גם אין לי זקפות בוקר פתאום. הדברים קשורים? מה אפשר לעשות? אני מאוד מאוד מודאג תודה רבה

לא תיארת את גילך או אם יש מחלות רקע. לא נראה שהתופעות שתיארת קשורות, אלא שפשוט מאוד נלחצת מהסיטואציה. אם ההפרעות ממשיכות כדאי לפנות לרופא/ה משפחה.

11/05/2024 | 22:14 | מאת: אבע

בן 33 ויש לי קרוהן ברקע.

13/05/2024 | 10:26 | מאת: אבע

הייתי אצל אורולוג והוא אמר לי אין דבר כזה תשתה ותרגיש שאתה צריך פיפי. וזה כבר היום החמישי שאין לי דחף להשתין אני מרגיש שאני צריך להשתין בעיקר אם אני בעמידה וגם הלחץ חלש משמעותית ובעבר. אני ממש מודאג

מצב של לחץ מקשה על השתנה בשל התגובה העצבית שלו. נראה שאתה בסוג של מעגל כשפים. כי אתה בחור צעיר ולקרוהן אין שום קשר. קשה לי להאמין שהגורם הרפואי, אך אם זה ממשיך להטריד ולהלחיץ אותך כדאי שתיגש לבירור כדי לשלול מצב רפואי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים