הפרעה בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/06/2004 | 19:58 | מאת: רנסקי מיכאל

שלום! אני נכה ואני כבר בן 52, ניסיתי לקיים יחסי מין, אך בינאתיים נפגשתי עם סוטה מין אשר הפחיד אותי, וגם חבר שחיבבתי אותו לקח מכונית בלי רשות בעוד שאני בתוך המכונית וזה מאוד הפחיד אותי. אניי אומנם מגורה שאני רואה בחורים יפים, חסונים ובריאים כשהם חושפים את גופם, וכשאני רוואה כשהם עירומים אני מרגיש לפתע משיכה. ואני שואל: האם הפחדים שאני חווה משפיעים על תיפקודי המיני, הרי הפחדים שהיו לי בעבר רודפים אותי ולא נותנים לי מנוח. רנסקי מיכאל

30/06/2004 | 00:48 | מאת: אוש

אני בת 18 וקשה לי לגמור מחדירה אבל אני גומרת שיורדים לי מה הבעיה שלי ?

30/06/2004 | 09:05 | מאת: ד"ר רן לין

בהחלט פחדים יכולים להשפיע על התפקוד המיני שלך וכן חשש שמא אותם אנשים לא ירצו אותך או סיבה אחרת. כל מה שאתה צריך לראות האם אתה יכול להגבר על הפחדים ההאלה - ואני אישית ממליץ לך להיעזר בתרופות לפחות באופן זמני - במידה ואינך לוקח כבר תרופות אחרות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים