בעיות בתפקוד המיני בן 19.5

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/04/2024 | 12:29 | מאת: NOT_FOUND

אני בן 19.5 וכל חיי חשבתי ופינטזתי רק על נשים ברמה מוגזמת מלא חלומות רטובים גם שהייתי שיכור במסיבות תמיד הייתי הולך רק לכיוון הנשים היה עומד לי מהודעות של נשים שרצו לשכב איתי ורק רשמו לי את זה אפילו בתיאורים בספרים של מישהי מושכת היה עומד לי פורנו בגיל יותר צעיר הייתי רואה איזה שלוש פעמים ביום ואפילו לא עברה אבל כל פעם שהייתי עם מישהי לא הרגשתי כלום כאילו זה לא עושה לי כלום שהייתי יותר קטן לא ייחסתי לזה חשיבות והייתי מנסה שוב אבל כאילו לא הייתה לי עוררות זה התחיל להפריע לי אני מתנשק עם מישהי וכאילו אני תקוע ואחרי זה אני הולך לבית רואה פורנו ועומד רגיל היה לי כמה סיטואציות בחיים של סקס שפשוט לא עמד לי ובפעם האחרונה שעשיתי סקס לקחתי קמגרה והצלחתי לשכב איתה אבל כאילו רציתי לברוח משם דיברתי על זה עם חבר הוא אמר לי שאני הומו וזה נכנס לי למוח וזה התחיל להיות ממש מחשבה טורדנית בשבילי בחצי שנה האחרונה כי אני לא נמשך עכשיו לגברים ובחיים לא נמשכתי אבל אני מפחד להימשך ראוי לציין איבר מין גברי לא מושך אותי בכלל כמה פעמים חברים שלפו לידי ולא הרגשתי כלום אבל מה אני זה שורט לי את המוח אני מפחד עכשיו להתחיל עם נשים כי אני מפחד שלא יעמוד לי ואני לא מרגיש עוררות בפעילות מינית בכלל. התאהבתי בכמה בחורות בחיים שלי עם אחת ברמה ששנה חשבתי עליה כל יום אבל שהייתי יושב לידה כאילו גם רציתי לברוח אני לא יודע מה נסגר עם המוח שלי כאילו בא לי אבל שאני מגיע לסיטואציה משהו בי תקוע

אם אתה נמשך רק לנשים, מפנטז אליהן, רוצה אותן ובמקביל לא נמשך לגברים ואיבר מין זכרי אינו מושך אותך - אתה כנראה סטרייט. למרות מה ש-"חבר" שלך אמר לך. קל להכניס שריטה למח - קשה למחוק אותה... עיצה ראשונה שלי - היא ללמוד לשים פסיקים ונקודות בשאלה כל כך ארוכה :) עיצה שניה - אם הנושא מטריד אותך ו-"שורט לך את המח" כדבריך ואתה מפחד בכלל להגיע להזדמנות מינית, גש להתייעצות עם מישהו בעל הסמכה ברפואת מין. חבל שתפספס הזדמנויות בגיל כך כך חשוב.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים