לאחר נסיונות רבים... ש.מ

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/06/2004 | 02:09 | מאת: שאלה

שלום, השאלה הזו עלתה הרבה מאוד פעמים, עדיין החלטתי לעלותה פעם נוספת. מההתחלה אני סובל מ"שפיכה מהירה". "שפיכה" זו באה לידי ביטוי כך שעוד לפני החדירה אני שופך (לפעמיים עם בגדים). באוננות זה משתנה, כאשר האוננות היא רגילה אני יכול למשוך ליותר זמן, כאשר אני משתמש בחומר עזר (שמן תינוקות או חומר קריאה) אני חוזר לאותו מצב של חוסר שליטה. בדרך כלל ההרגשה היא שכל נגיעה נוספת תעביר אותי לשפיכה. הלכתי למרכז רפואי שעוסק בנושא, שם עבדו איתי על נסיון לשליטה והתמקדות (בדומה לספר פז"מ). אבל אני לא מבחין בשינוי (הייתי תקופה די ארוכה). אני לא מעוניין ללכת לכיוון של תרופות ודברים דומים אלא לטפל בבעיה בצורה יסודית. ברור שבעיה זו מפריעה לי אבל אני לא חושב שמחשבות אלו הן הגורמות למצב, אחרי הכל הרגישות הפיזית קיימת. חשבתי לנסות את הכיוון של טנטרה, אולי זה יעזור. מה דעתך ?

29/06/2004 | 19:28 | מאת: ד"ר רן לין

לא מאמין בטנטרה אבל אני עדיין חושב שבעזרת ביופידבק אתה יכול לשפר את ההופעה שלך - כמו כן אני חושב שהטיפול ההתנהגותי עדיף לו שיהיה זוגי ולא יחיד - אם מדובר בבת זוג קבועה. למעט זאת - מה אתה מפחד מקצת תרופות - בסך הכל תהיה לך זקפה מצויינת עם הארכת התקופה והביטחון העצמי שלך יחזור - לשמחת לבה של הפרטנרית שלך - מה רע בזה.

29/06/2004 | 20:16 | מאת: שאלה נוספת

תודה על התגובה... האם לא עדיף להגיע לשליטה מסויימת כך שההרגשה לא תגיע בתוך זמן ממש ממש קצר ? אם יש דרך לשפר למה לא. האם אתה מכיר דרך כלשהי ?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים