הוא לא גומר איתי, רק לבד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/03/2024 | 18:00 | מאת: מריה

היי (: הפרטנר שלי לא מצליח לגמור איתי הוא יכול לבדוק אצל רופא וכו אבל אני רוצה להתייעץ מה אני יכולה לעשות מהצד שלי? הוא נוטל איזשהו כדור ממשפחת ציפרלקס אז אני יודעת מניסיון והוא גם אמר לי שזה יותר קשה לגמור ככה. הוא כן נמשך ונהנה עם עצמו הוא יכול לגמור , אומר שלוקח לו שעה בערך ושהוא חושב שיש לו סף רגש נמוך באיבר מין אולי זה מסיבות רגשיות-אנחנו חברים טובים והתחלנו לצאת... מבחינתו הוא רוצה שנהיה זוג ואני הרבה יותר מהוססת. אני אוהבת אותו מאוד וקצת מאוהבת וקצת נמשכת אבל לא יודעת אם אני רוצה להתחייב אליו לכל החיים כבן זוג אז זה מלחיץ אותי , ואולי גם אותו ולכן קשה לו... אבל הוא אומר שהוא לא לחוץ כשאנחנו שוכבים.

שלום לך השאלה שלך מאוד חשובה עבורכם וטוב שאת פונה. אנחנו מטפלים בבעיה שאת מתארת- שהחבר שלך לא גומר כשהוא איתך- בהצלחה. יש סיכוי גבוה שהרקע רגשי ויכול להיות גם קשור לחוסר בטחון שלך בקשר. חבל שתופעה זו תפגע בקשר שלכם, חשוב מאוד שתפנו יחד למרפאה מוסמכת לטיפול מיני או למטפל מיני עם רקע בטיפול זוגי דרך אתר איט״ם לטיפול מיני זוגי משולב

או מרכז לבריאות מינית, בהחלט מקום מתאים לבירור ולטיפול, שכן ההתייחסות הוליטסית לכלל המרכיבים - רפואי, רגשי וזוגי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים