שפיכה מוקדמת חמורה ביותר...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/06/2004 | 21:11 | מאת: ניר

אני סובל מבעיית שפיכה מוקדמת דבר המקשה על קיום יחסים.... אני גומר במהירות גבוהה מאוד... ממה זה נובע? וכיצד אפשר לטפל בבעיה מבלי ללכת לרופא ? אודה לך ד"ר אם תוכל לתת מס' שיטות מכיוון שזהו נושא שעולה רבות בפורום

29/06/2004 | 19:32 | מאת: ד"ר רן לין

בדרך כלל אני לא נוהג לתת שיטוות - השיטה הכי טובה היא לקרוא ולבחור כל אחד את השיטה המתאימה לו - וזה ניתן למצוא למכביר בחנויות - אני בפורום כבר המלצתי לא פעם על ספרים. שנית - נראה לי שהטיפול ההתנהגותי - ראוי שיהיה בנפרד מהמצב הרגיל של החיים - כלומר איזבה סוף שבוע נפלא לבד - עם בת הזוג. שלישית - לפעמים צריכים להיעזר בתרופות - אני מאמין בזה ונראה שכדאי במצבים הקיצוניים להשתמש בזה בתקופה קצובה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים