ירידה בזקפה - סימן למחלת לב?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/03/2024 | 23:03 | מאת: יואב

בן 54. בשנים האחרונות ירידה בזקפה. לפני כשנה רופא המשפחה רשם ויאגרה והבעיה נפתרה. הרופא שלח אותי לבדיקות דם שהיו תקינות. האם צריך בדיקות נוספות בכדי לשלול מחלת לב?.Us של הפין? אני עוסק בספורט, רזה ולא מעשן. תודה

בעיות זקפה אכן עשויות להוות סימפטום מקדים לסתימות בכלי דם, כי קודם כל נסתמים כלי הדם הקטנים והעדינים ביותר ורק לאחר כמה שנים יסתמו כלי דם בלב ו/או במח. אם אתה רוצה לשלול לחלוטין בעיה בלב, אז מעבר לבדיקות הדם כדאי לעשות גם ארגומטריה אחת לשנה, אשר יכולה לזהות בעיה בשלב מוקדם יחסית.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים