האם יש קשר בין ציסטוקופיה לבין אבחון בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/03/2024 | 11:37 | מאת: אנונימי

שלום ד״ר, עקב בעיות זיקפה, תכיפות למתן שתן, וכאבים פנימיים בפין בעיקר לאחר מין נשלחתי לעשות בדיקת ציסטוקופיה על מנת לשלול בעיה אורגנית של מנגנון הזיקפה מי ששלח אותי הוא ד״ר אפפל מהיחידה לנוירואורולוגיה ברמב״ם לפני הבדיקה הלכתי לאורולוג אחר כדי לקבל חוות דעת נוספת והוא לא הבין מה הקשר בין הבדיקה לבין אבחון בעיה במנגנון הזיקפה והציע לי לא לבצע את הבדיקה בנוסף לכך ד״ר אפפל הסביר לי מה גורם לבעיות זיקפה ואמר שהתסמינים שלי יכולים להעיד על בעיה שגורמת לבעיות זיקפה שהיא לא קלאסית כמו השאר אשמח לדעת אם יש קשר בין בדיקת הציסטוקופיה לבין אבחון בעיות זיקפה. תודה מראש

ד"ר אפפל עוסק רבות בבריאות מינית ויש לו מידע אורולוגי שלי אין, על כן כדאי להפנות אליו את השאלה ישירות. אני רק יכול לשער שהוא חשד בגורם כלשהו שעל מנת לאבחנו נדרשת בדיקת ציסטוסקופיה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים