ירידה בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/06/2004 | 16:16 | מאת: אמילי

שלום! אני בת 24 נשואה ללא ילדים. בתקופה האחרונה חלה אצלי ירידה בתפקוד המיני, זה מאוד מפריע לי ולבעלי. לאחרונה פניתי לפסיכיאטרית בקופת חולים היא איבחנה אצלי דיכאון ונתנה לי טיפול ב"פריזמה". קראתי שאחת מתופעות הלוואי של התרופה היא ירידה בתפקוד המיני. אני מפחדת ולחוצה, מצג אחד אני רוצה לטפל בדיכאון, שלדעתי יכול להיות הגורם ילרידה בתפקוד המיני, מצד שני אינני יועת מה אני אעשה אם החשק המיני שלי ירד עוד יותר. ארצה לדעת האם תופעת לוואי של פריזמה הינה חולפת, והאם יש מה לעשות על מנת להעלות את החשק המיני? תודה.

29/06/2004 | 19:34 | מאת: ד"ר רן לין

קודם כל - הטיפול בבעית הדיכאון היא מקום ראשון אצלך כעת ורק בזה את צריכה להתרכז בנושא של ההפרעה בתפקוד המיני - שהיא חשובה - את יכול לסמוך על זה שכאשר תוכלי להוריד את המינון התרופתי - ההשפעה שלו תפוג לאט לאט

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים