גמירה חלשה מדיי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/03/2024 | 20:08 | מאת: 444

פעם הייתי גומר תוך דקה והייתי מטופל בפלודיקייט ועכשיו אני לא גומר בחדירה/אוראלי רק בלאונן וגם זה אחרי הרבה דקות מה הפתרון לבעיה הזאת?

חסרים הרבה פרטים בשאלתך ואפילו את גילך איני יודע. היכולת לשפוך מושפעת מגורמים רבים. קושי להגיע לשפיכה עשוי להיגרם לדוגמה מגורמים רפואיים (כגון, תופעות לוואי של תרופות, בעיות עצביות ועוד), גורמים פסיכולוגיים (חרדה, עכבות ועוד) וזוגיים (סוג ואיכות הקשר לדוגמה). בהתאם גם תהליך האבחון וההתייחסות הטיפולית. העובדה שבאוננות אתה מצליח לגמור בכל זאת מכוונת לכך שהגורם פחות רפואי. גש לאבחון וטיפול ע"י רופא מומחה בבריאות מינית. בהצלחה רבה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים