בעיית זיקה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/03/2024 | 10:23 | מאת: דוד

שלום בן 32 ובזמן האחרון לא עומד בכלל גם לאחר נטילת ג'ל ו ויאגרה פעם ב יש זיקפות בוקר

אם יש זקפות בוקר טובות זה מכוון שהגוף יודע לייצר זקפה. כלומר, הבעיה אינה גופנית. כנראה מדובר בחרדת ביצוע. הטיפול אינו ע"י שיפור הביצוע עם ג'ל ויאגרה אלא ע"י הפחתת החרדה. גש לאבחון וטיפול בהקדם, שכן לחרדת ביצוע אופי של כדור שלג ואם לא מטפלים היא גודלת. רופא מומחה בבריאות מינית - תוך התייחסות הוליסטית לגוף ולנפש - יכול לסייע רבות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים