בעיות זקפה ודלקת ערמונית כרונית לא חיידקית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/03/2024 | 02:26 | מאת: Eliya

שלום אני בן 31 הרגשתי בעיית זקפה לראשונה לפני שנה וחצי מיד אחרי שהיה לי קורונה אבל זה לא היה כזה נורא, לאחר שבועיים שכבתי עם מישהי ובסוף האקט היא אוננה לי ואמרתי לה שתלחץ קצת חזק כי הזקפה גם לא הייתי חזקה ורציתי שיהיה יותר גירוי וכשגמרתי הרגשתי שהשפיכה לא יוצאת במלואה ובאותו לילה היה לי כאבים וגירוי בפין וגרם לי ללכת הרבה לשירותים הסתמינים של השתן המשיכו ובעיות זקפה ניהיו קצת יותר קשות עשיתי בדיקות שתן למיניהן צילום כליות דרכי שתן והייתי אצל מספר אורלוגים אף אחד לא ידע מה יש לי בגלל שכל הבדיקות תקינות אחד מהן טען שיש לי דלקת ערמונית לא כרונית, התסימינים של השתן וכאבי בטן תחתונה נרגעו עם הזמן אך הבעיות זקפה המשיכו אחד האורולוגים טען שזה בראש שלי ואין לי בעיה פיזית אך באופן מוזר אם אני מאונן ומרים קצת את הרגליים הזקפה שלי נהיית יותר חזקה ובמצב עמידה היא נחלשת עד למצב של כמעט רפוי. השאלה שלי מה לדעתך המקרה שלי האם זה נראה כמשהו שהוא פיזי שמצריך ממני לקחת כדורים וטיפולים תומכים או שזה נפשי מה עליי לעשות?מהנקודה הזאת בנתיים הציעו לי לקחת סיאליס של 5 מ"ג לפני אקט אך תא ניסיתי עדיין מחשש לתופעות לוואי.

סיפורך המורכב מכוון לכך שאם יש מרכיב פיזי הוא מינימלי ואין ספק שלמצב הרגשי והחרדה סביב הביצוע יש השלכה, אפילו בעת שאתה מאונן. גם אז אתה עסוק בלבדוק את עצמך. אני ממליץ שתיבדק ע"י רופא מומחה בבריאות מינית - אשר בקיא ברזי התפקוד המיני על כל מרכיביו - רפואי, רגשי, זוגי. זה לא רק אם עומד וכמה עומד, זה הרבה מעבר ועל כן הטיפול לא יכול להסתכם רק בכדורים לשיפור הזקפה, מבלי להתייחס למרכיבים האחרים. אל תדחה פניה וטיפול מתאים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים