בעיית זיקפה וחשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/03/2024 | 09:22 | מאת: רונן

שלום ד"ר, אני בן 50 כבר 5-6 שנים שיש לי ירידה משמעותית בחשק המיני ובנוסף בעיית החזקת זיקפה. בדיקות טוסטוסטרון תקינה. שומר על אורך חיים ספורטיבי ללא בעיות פסיכולוגיות.משתמש בסיאליס 10-20 מג שעוזר חלקית. שאלתי האם ישנם תוספות מזון או תרופות אלטרנטיביות מוכחות שמומלץ לקחת במקביל כידי לשפר את החשק המיני / ביצועים ?? אני מאוד מתוסכל וכל עיצה תתקבל בברכה.

למרות כל הפרסומים המטעים אין תוספות מזון או תרופות אלטרנטיביות מוכחות שמשפרות את החשק המיני / ביצועים, בייחוד לאור העובדה שמצבך הרפואי ורמת ההורמונים תקינה. חשק הוא תחום מורכב אשר נושק לגומרים רפואיים, פסיכולוגיים וזוגיים. על כן ממליץ פגישה עם מומחה בבריאות מינית על מנת לערוך אבחון הוליסטי (לא רק רפואי) ולפיו לבנות תכנית מתאימה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים