הפרעות בזקפה וירידה בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/02/2024 | 23:06 | מאת: קובי

שלום רב, אני בן 38 , בכושר גופני גבוה, ללא בעיות משקל , לא מעשן ולא נוטל כדורים. אני חש שמשהו בתפקוד המיני שלי ירד לגמרי. עד לפני כחודש חוויתי זקפה חזקה גם בעת קיום יחסים, גם בבוקר וגם מספר פעמים במהלך היום. בחודש האחרון אינני מצליח להגיע לזקפה חזקה, לא בעת אוננות ולא בעת קיום יחסים. איך מתחילים לטפל בבעיה?

אם זו ירידה פתאומית תוך כחודש זה מכוון בד"כ למרכיב רגשי. כדאי לעשו בדיקות לוודא שהכל בסדר ובמקביל לפנות להתייעצות של רופא מומחה בבריאות מינית על מנת לבדוק מה מסתתר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים