בעיות בקיום יחסים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/06/2004 | 15:40 | מאת: גלית

אני פונה אלייך כבר כמעט מיואשת . יש לי חבר מזה 7 חודשים , אני בת 25 והוא בן 30לא קיימנו יחסי מין מעולם מאחר וזה פשוט לא הלך . (יש לציין שאני והוא קיימנו יחסי מין בעבר אך הוא מעולם לא עשה זאת עם בנות הזוג הקבועות , לטענתו כי האחת לא הרגישה מוכנה והשנייה היתה דתייה , היו לו רק כמה סטוצים ומס' פעמים אף שילם לשירותי ליווי) . כל פעם ששהתחלנו באקט הזקפה לפתע ירדה לו , אם זה בגלל שהוא בא לשים קונדום ואם סתם כי הוא לא הצליח להחזיק בה . בהתחלה הוא אמר שהוא כנראה לחוץ כי הוא אף פעם לא עשה זאת עם מישהי שהוא אוהב ואני יודעת שגם יש לו הרבה בעיות בטחון . ניסיתי להיות סבלנית אך בשלב מסויים פשוט נואשתי . ונהייתי מאוד עצבנית . דחקתי בו שילך לרופא ולמרות שקיבל מרשם לסיאליס הוא טען שזה יקר מאד והוא לא מוכן להוציא סכום כזה כל פעם במיוחד כשהוא יודע שאין לו כל בעיה . (הערה קטנה - בתחילת הקשר כשדיברנו על סקס , הוא אמר שמבחינתו לפחות חצי שנה לחכות , וכשהוא ראה את תגובתי ההמומה הוא אמר שהוא סתם צוחק) . יש לציין כי כמה פעמים שהיינו בבייתי בו ברור לו שאני לא מוכנה לקיום יחסים בגלל שמשפחתי דתית , פתאום צצה לה זקפה , וזה רק חיזק את דעתי כי הבעייה היא לא פיזיולוגית . באופן כללי מבחינה אינטימית הוא הבחור הכי חם ואוהב שהכרתי , הוא לא מפסיק לנשק ולחבק ולהתחכך , הכל רק לא החדירה , כך היה רוב הפעמים . מה שעוד מלחיץ אותי זה שבפעמיים וחצי שהוא כן הצליח להחזיק אותה פחות או יותר פתאום אני עצמי התכווצתי , דבר שלא קרה לי בעבר , הוא קפץ על המציאה ורמז שגם לי יש איזושהי בעייה . כיום אני כבר לגמריי מיואשת , נראה לי שזה אף פעם לא יקרה , אם בגללי או בגללו , אין לי מושג מה קורה פה , וזה מתסכל יש לציין אותי הרבה יותר ממנו הוא לא ממש רואה את הבעייתיות וזה ממש מוזר לי . אמנם הקשר עצמו לא מושלם , הוא לא גבר החלומות שלי , הוא חסר בטחון ודי פסיבי בקשר וזה מעיק עליי מאד , אך עם זאת אנחנו אוהבים אחד את השני וחסר לי כ"כ הכיף הזה של יחסי המין ביחד עם בן הזוג , נקודת אור קטנה שיכולה היתה להפיח קצת חיים בקשר . אודה מאד לעצתך ... בתודה רבה מראש...

30/06/2004 | 09:26 | מאת: ד"ר רן לין

אני מודה לך על הסיפור הארוך - ממנו ברור לחלוטין שהבעייה איננה פיזיולוגית כי אם אורגנית למקות שזאת היה כדאי לבצע בדיקת טסטוסטרון - בדם - וכן - מבדק זקפה בזמן שינה - וזה יראה לשניכם את רמת הזקפה ומשכה בזנת החלום אם אכן הבדיקות יהיו נורמליות מה שאני מנבא - כדאי יהיה יותר להיכנס לעומק הבעייה - שלך תדע מאיפה היא צמחה - ואני לא משוכנע שאפילו בעלך יודע למה ומאיפה.ץ אגב - יכול להיות שהקונדומים גורמים לבעייה שתיארת - יכול להיות שהוא קנה קונדומים שלוחצים מידי - והוא פשוט צריך למצוא כאלה שהם יותר רחבים או במידה גדולה יותר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים