חוסר חשק למין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/06/2004 | 12:46 | מאת: מרים

שלום ד"ר לין. אני נשואה + 2 ילדים ואני בת45 ש' . אין לי חשק למין במיוחד להגיע לסיפוק הכוונה לאורגזמה כי אני צריכבה להשקיע בזה אנרגיה , אני יוסמת מין עם בעלי עבורו בלבד וכך זה גם נראה , לא בא לי ואינני מצליחה לגמור מחדירה רגילה ואני יכולה להסתובב חודשים מבלי להגיע לסיפוק וזה גם לא מפריע לי העיקר שבעלי יהיה מסופק , אני שוכבת איתו יום כן יום לא וכמובן עבורו בלבד ויחסים הלו לא עושים לי כלום . האם יש דרך להגביר את החשק אצלי שאחפש יותר להגיע לסיפוק בפרקי זמן קצרים יותר מאשר 3-4 חודשים . תודה

30/06/2004 | 09:29 | מאת: ד"ר רן לין

קשה לי להבין מכך את הסיבות שתיארת - למה את לא מרגישה מסופקת. האם ניסית לברר את זה לעצמך? האם ישנם מצבים שאת כן מסופקת - במצבים בהם את עם עצמך למשל? האם ישנם דברים שגורמים לך להתרגשות מינית?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים