עקמת בפין במצב רפוי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/02/2024 | 16:05 | מאת: אנונימי

שלום דוקטור, עקמת פין בזמן זיקפה זה משהו ידוע ומוכר בשם מחלת הפירוני. אצלי יש עקמת בפין שלא הייתה לפני במצב רפוי בעיקר לאחר אוננות אני רואה עקמת לצד שמאל כמו בננה כזאת בנוסף לאחר יחסי מין לרוב יש לי כאבים פנימיים (לא תמיד כואב לאחר יחסי מין וזה קורה ב99 אחוז לאחר יחסי מין) יש לי גם בעיות זיקפה אורולוג בדק אותי פיזית אך העקמת נראת לעין ישר לאחר שפיכה ולאט לאט חוזרת למקומה. האם זו עדות לצלקת בפין או עקמת מסוימת? איזו בדיקה ניתן לבצע? הבנתי שיש שתי סוגי אולטרסאונד

19/02/2024 | 15:48 | מאת: יניב

האם ממליץ במצב כזה להשתמש בריסטורקס?

על מנת להדגים צלקת יש לעשות אולטרה סאונד של הפין. אם רוצים גם לבדוק זרימה ניתן לעשות דופלקס. מכשיר ריסטורקס עשוי לסייע קלות אך כרוך בהרבה התעסקות וצורך בהתמדה רבה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים