משיכה מינית מהירה ומיידית לכל אשה - קיים?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/02/2024 | 12:43 | מאת: גיא

היי ד"ר חרותי ישנה טענה רווחת שמסקרן אותי מאד אם היא נכונה והיא משליכה גם על לבטים שלי בקשרים עם בנות. הטענה היא שכל אישה סטרייטית ובריאה מינית, בהינתן הגבר המושך הנכון שעומד מולה , תיפתח אליו מינית במיידי או לפחות במהירות רבה של לא יוצר מ2-3 מפגשים. כלומר לכל בחורה בריאה מינית וסטרייטית, תן לה גבר מספיק חתיך לטעמה, שיהיה אפילו מהוליווד, והיא תרצה להכנס איתו למטה במהירות ובקושי תצליח להתאפק. בוא נגיד , גג עד 4 פגישות. אמנם לכל בחורה יש טייפקאסט אחר, הגבר שעליו אני מדבר הוא לא אותו גבר לכולן. אבל לכל אחת יש גבר כזה. אצל אחת הוא בראד פיט, אצל השניה יהודה לוי, אצל השלישית ריאן גוסלינג יודע שאין כאן מדע מדוייק אבל האם לפי האינטואיציה של ד"ר חרותי הטענה נכונה? אשמח לדעת את האמת יודע שסקסולוגים אוהבים להגיד שזה לא נכון כדי להשכין שלום בין בני זוג שהפתיחות המינית בינהם לוקחת זמן...אבל אשמח לתשובה הכי כנה.

התשובה הכי כנה היא שזה לא נכון. אתה מתיחס למשיכה לפי המראה, לרוב המשיכה קשורה גם למראה וגם לבן אדם. לא תמיד מרגישים משיכה מהפגישות הראשונות, לפעמים זה תהליך שלוקח זמן, וזה שונה אצל כל אחד ואחת. למה אתה שואל את זה? מה מטריד אותך?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים