חוסר יכולת להגיע לזקפה בזמן סקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/02/2024 | 13:12 | מאת: Shaool

אני אתחיל מהסוף לא עומד לי בסקס בכלל הוא אפילו מתקווץ נורא כאילו אני בבריכת קרחונים תמיד נמשכתי לנשים נחשפתי לפורנו לראשונה בגיל 13 היום אני 19 תמיד הסתכלתי שם רק על הבנות לרוב ראיתי לסביות אבל מתי שהייתי בסיטואציות מיניות כאילו אני לא שם הוא לא מתפקד ואני כבר עם מישהי מעלי ואני מתחנן כבר שיעבוד אני בחור צעיר נראה טוב עושה כושר אבל כל פעם שאני נמצא בסיטואציה זה לא עובד סיפרתי את זה לחבר טוב והוא צחק עלי ועד עכשיו אומר לי שאני הומו זה ממש ריסק לי את הביטחון וזה כל הזמן מנגן לי בראש אני פוחד שאני בחיים לא אצליח לשכב עם מישהי ניסיתי כבר שבע פעמים עד שהוא עמד קצת הוא לא נכנס ואני הורדתי את הצפיה בפורנו למשך חודשיים ועדיין חוץ ממלא חלומות רטובים לא עבד יש לציין שבפורנו הוא עומד יחסית טוב רוב הפעמים עשיתי בדיקת טוסטסטרון טוטאל ויצא לי 14 טוטאל אני מרוסק מהפעם האחרונה שזה לא עבד זה הרס לי מערכות יחסים שלא נכנסתי אליהם מפחד שלא יעבוד ובכללי את החיים הצעירים שיכלו להיות מאוד מזהירים כי באמת שאני יכולתי לזמן הרבה סיטואציות בזמן קצר כרגע מהפעם האחרונה שניסיתי עברה שנה וחצי ואני לא מסוגל יותר ככה זה קורע אותי ועושה לי חרדה ודיכאונות מה אני יכול לעשות ? הלכתי לאורולוג אמר שהכל תקין אני לא רוצה להיות תלוי בתכשירים כל החיים בא לי סקס מתי שזורם לא רוצה לתכנן מראש

החבר שלך פגע בך ואתה לא צריך לתת לו כח להרוס לך את הבטחון. אתה מתאר מצב שבזמן יחסי מין אתה בלחץ ומנסה לגרום לפין לעמוד. זה לא עובד ככה. כשאתה במצב רגוע עם אשה, מרוכז בעצמך ובה לסרוגין בכיף, כשיהיה גרוי הזקפה תקרה מעצמה. המח שלך יתן פקודה לגוף להזרים את הדם לאיבר המין, זה קורה רק כשאתה לא במתח, רגוע ומרוכז בחוויה. תפנה למרפאה מוסמכת לטיפול מיני דרך אתר איט״ם לשם אבחון מקיף רפואי/ רגשי, לפי זה יחליטו על הטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים