זמן אופטימלי לאורגזמה לפני סקס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/02/2024 | 22:03 | מאת: אלעד

היי פרופ' חרותי אני בן 39 ידוע שיש קשר בין מועד האורגזמה האחרונה שלך, לבין איכות הסקס שתעשה עכשיו. כלומר אם אני עושה עכשיו סקס, ולפני כמה שעות אוננתי, אז הגמירה תהיה איטית אם לא אוננתי שבוע, הגמירה תהיה מהירה כנ"ל לגבי תשוקה, זיקפה , ביצועים טיב הסקס נקבע הרבה לפי המועד האחרון שבו פלטת זרע. השאלה שלי: מה לדעתך המועד האופטימלי למרווח זמן בין אוננות אחרונה לבין סקס? אם לדוגמה יש לי סקס עם מישהי יום חמישי, באיזה יום הכי מומלץ שאפסיק לאונן? יודע שתקופה רפרקטיבית משתנה ושזה תלוי גיל, הורמונים ועוד ועוד...כמו כל דבר בחיים "מאד תלוי ומשתנה" אבל אשמח לכלל אצבע,בערך. אני בן 39. מנוסה מינית

יצאת מנקודת הנחה נכונה באופן כללי, אך היא מאוד תלויה בבן אדם ומאוד משתנה באדם אחד למשנהו. כמו כן היא אינה פיזיולוגית בלבד (כלומר, פרק זמן), אלא גם תלוית סיטואציה, רגש, פרטנר ועוד. על כן אני נזהר ואיני נותן כלל אצבע. על כן אני מציע שתתנסה עם עצמך ותבדוק מה קורה אם אוננת שעתיים לפני, שש שעות לפני ויומיים לפני סקס ותראה מה טוב ונעים לך. גם זה עשוי להשתנות :)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים