תקופה רפרקטורית ממוצעת לגיל 40

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/02/2024 | 13:07 | מאת: אלי

היי מה משך הזמן הממוצע שנדרש להתאוששות בין גמירה לבין גמירה חוזרת, לאדם בן 40? ועד כמה ויאגרה וסיאליס מאריכים את התקופה

הממוצע בגיל 40 היא כשעתיים, אך כזכור ממוצע הוא ממוצע ויש כאלו שיוכלו לחזור לסיבוב נוסף תוך רבע שעה ולאחרים זה ייקח 4 שעות ויותר. יש השפעה של גורמים רגשיים וחברתיים גם כן, אשר יש לקחת בחשבון. ויאגרה וסיאליס אינם מאריכים את התקופה הרפרקטורית, אלא מקצרים אותה. כלומר, מאפשרים לזקפה נוספת להיווצר מהר יותר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים