ויאגרה וסיאליס - מינונים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/02/2024 | 15:51 | מאת: גיא

היי אני בן 36 שמתי לב שויאגרה 100 מ"ג משפיעה עליי ככל הנראה לזמן קצר יחסית, שעה וחצי שעתיים משפיעה טוב אבל קצת זמן ניסיתי כמה פעמים בודדות סיאליס 20 מ"ג ולא ברור לי עדיין אם זה משפיע או לא בקרוב יש לי סקס עם בת זוג חדשה אני רוצה תוצאה מיטבית האם אוכל ליטול גם ויאגרה 100 מג וגם סיאליס 20 מג בו זמנית? להיות מכוסה מכל הכיוונים - ויאגרה בשביל האיכות וסיאליס בשביל משך זמן. כלומר ויאגרה 100 וסיאליס 20 ביחד יכולים להזיק?

אין טעם לקחת ויאגרה וסיאליס יחד במינונים שפירטת. רק תחווה יותר תופעות לוואי. לשתיהן בדיוק אותו מנגנון פעולה, רק משך ההשפעה שונה בינן. ויאגרה עד 12 שעות וסיאליס עד 36 שעות. נשאלת השאלה מדוע בחור צעיר ובריא בן 36 נזקק לכדורים אלו? אם הסיבה היא חרדת ביצוע, אז הטיפול צריך להיות ממוקד בהפחתת החרדה ולא בניסיון לשפר את הביצוע. והבין יבין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים