בעיות זקפה וחשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/01/2024 | 19:47 | מאת: יוני

היי ד״ר, אני נשוי שנה וחצי - יש בנינו משיכה מעולה והכל עבד טוב במשך הרבה זמן, ב4 חודשים האחרונים אני סובל מבעיות זיקפה. אנחנו מתחילים את האקט ובאמצע הוא נופל ולא מצליחים להחזיר אותו וגם אם כן הוא נופל עוד פעם לפני החדירה- אנחנו מוותרים בשל חוסר ההצלחה ואחר כך יש לי קרי לילה. אחרי שלא צלחנו הרבה פעמים ניסיתי לאונן כי חשבתי שאולי מדובר בחרדת ביצוע וגם אז הזקפה הייתה חלשה ולא יציבה. המצב הנפשי שלי בסדר אבל מרגיש גם חשק מיני ירוד מהרגיל בחודשים האלה. אשמח מאוד לשמוע לדעתך ומה כדאי לעשות. חושש שמדובר בבעיה רפואית. תודה!

לא יודע כלום על הרקע שלך וגם לא אפילו לא בן כמה אתה. כאשר יש חשש לגורם רפואי יש לערוך בדיקות על מנת לשלול אותו. ייתכן שאפילו באוננות אתה בודק את עצמך, מה שעשוי להשפיע על איכות הזקפה. ממליץ שתפנה להתייעצות עם רופא מומחה בבריאות מינית וסקסולוגיה - כך ניתן לבדוק בהקשר גופני ורגשי גם יחד.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים