בעיה זקפה פיזית או נפשית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/01/2024 | 23:25 | מאת: רוני

דר שלום איך אומרים עד לא מזמן רק הרוח הייתה עוברת על ידי והיה עומד לי בן 45 הלכתי לאורולוג ושלח אותי לבדיקות Tsh 1.11 Fsh 2.07 Lh 2.1 פרולקטין 163.65 טסטוסטרון 13.23 גלוקוז 84 קרטנין 0.76 Egfreiu 110 צילום דרכי שתן ערמונית 3*3.9*3.2 סמ 20 גרם זקפות בוקר וגם בלילה יש ואם קצת יותר זמן מהרגיל באוננות הוא מחזיק לא נסיתי עדין מאז עם האישה לחוץ האם הנתונים הפיזים תקינים? תודה

הנתונים הפיזים תקינים. הפורום אינו תחליף למפגש עם הרופא.ה. תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים