זקפות ושפיכות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/01/2024 | 19:08 | מאת: עמרי

שלום פרופסור חרותי, בן 27 רווק עדיין לא קיימתי יחסים. באופן כללי מגורה וחרמן מאונן במוצע פעם ביום מתרגש מכל שיח עם בחורה אפילו בטלפון וזה מתחיל להעיק שהכל סביב גירוי מיני כבר לא יודע מה לעשות. לאחר שפיכה אני שם לב שהפין עדיין זקוף זה משתנה בין פעם לפעם אבל באופן כללי קורה הרבה פעמים שמספר דקות הפין נשאר זקוף לאחר השפיכה..האם זקפה ושפיכה אמורים להיות תלויים אחד בשני? והאם הפין חייב לרדת ישר אחרי שפיכה? יש מצב שגם אחרי שפיכה יש עדיין גירוי קל שאני ממשיך לשפשף עם זקפה ויוצא שאריות קטנות של נוזל והאם המצב תקין? כמו כן גם זמן רב לאחר השפיכה הפין אמנם יורד אך נשאר קשיח וגם באופן כללי הוא די קשיח למגע רוב היום אלא אם כן אני נח מתחת לשמיכה כאשר חם ובשעות הערב ניתן להרגיש אותו רך יותר משאר היום. מה זה אומר פין קשיח במהלך היום? לא הכל הרי סביב עוררות מינית האם הגיוני שהפין שלי ככה? יש חוקיות בדברים האלה או יתכן שאצלי הפין די נוקשה גם בלי קשר לגירויים וכאלה. אורולוג שהייתי אצלו אמר שהמרקם של הפין תקין אבל הפין אכן נוקשה.. ולא שלח אותי לבצע עוד בדיקות וכו..מה עליי לעשות? האם אצל רוב האנשים הפין רך במהלך היום? תודה

זה תקין שלאחר שפיכה הפין עדיין זקוף קצת בקבוצת הגיל שלך למספר דקות. הפין אינו חייב לרדת ישר אחרי שפיכה. גם העובדה שיוצאות שאריות קטנות של נוזל היא תקינה, כמו צינור שלא יצאו ממנו כל המים. פין קשיח במהלך היום אומר שיש בו יותר דם. לא בהכרח בשל גירוי מיני. אין חוקיות בדברים האלה. עליך ללמוד את הגוף שלך, להכיר אותו עוד ועוד וללמוד להנות ממנו.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים