שימוש במשאבת ואקום. האם לא מתנגש עם נטילת כדורים לדילול דם עקב קרישיות...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/01/2024 | 21:42 | מאת: פייבל

פרופסור חרותישלום רב. אני לוקח באופן קבוע אליקויסט, עקב חסר פרוטאין S (קרישיות יתר). אני חובה מזה זמן רב זקפה חלשה מאוד גם לאחר שימוש בסיאליס ( ביקרתי אצלך מספר פעמים לפני כשנתיים, גם עם אישתי). לאחרונה ראיתי סרטון בו אתה ממליץ על שימוש במשאבת ואקום START UP. אני מבקש לשאול האם אני יכול להשתמש במשאבת ואקום ללא חשש בגלל שאני נוטל אליקויסט תודה מראש עקיבא

בדרך כלל אין בעיה לשלב משאיבת ואקום עם טיפול זה. צריך להיות זהירים ולא לעבור על פרק הזמן המומלץ.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים