סיאליס והשלכותיה בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/01/2024 | 19:42 | מאת: אנונימי

שלום רב, בחור צעיר עוד מעט כבן 20 פניתי למרפאת שסק עקב בעיות זקיפה כאבים לאחר שפיכה ותכיפות בשתן. בקיצור הפנו אותי לייעוץ סקסולוגי +לקיחת כדור סיאליס 5 מ״ג יומי במשך חודש ולחזור אליהם לאחר שלושה חודשים ולביקורת. עכשיו חששות שיש לי. אני בחור צעיר לקיחת תרופות יכולה לגרום לי אולי לפתח תלות ומצד שני יכולה לגרום לי לשבור את מעגל של הבעיות זיקפה (במידה והבעיה פסיכולוגית ולא פיזית) בנוסף אני חושש מפריאפיזם שזה נזק בלתי הפיך לפין האם שווה את הסיכון של לקחת את הכדורים והאם הסיכוי לפריאפיזם נמוך גם אם זה כדור יומי?

הטיפול בחרדת ביצוע צריך להיות פסיכו-סקסואלי, כלומר ממוקד בהפחתת החרדה. אני אישית לא נוהג להשתמש בכדורים כקו ראשון, שכן הם מכוונים לביצוע וכל עוד יש חרדה, יעילות הכדורים נמוכה. בנוסף, ניתן לפתח תלות בכדורים (לא התמכרות, אלא חשש לנסות בלי). מצד שני, כדור לעיתים לשבור את כדור השלג המיני בו אתה נמצא. אין חשש לפריאפיזם משימוש בסיאליס.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים