בעיה עם גודל איבר מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/01/2024 | 07:25 | מאת: דני

בן 30 ויש לי תסביכים על גודל איבר האורך הוא 11 ס"מ אישתי אומרת שהכל טוב אבל יודע שמשהו חסר. מה ניתן לעשות?

שמתי לינק לפודקאסט איתי בסקסאפיל לגבי הגודל. תקשיב. תחכים :)

אתה יכול בבקשה לפרט מה מפריע לך בגודל איבר המין? טוב שאשתך מחזקת אותך, חשוב שאתה תקבל את איבר המין שלך באהבה. הגודל מפריע לך בפועל להנות או לדעתך לגרום הנאה? אפשר להנות ולגרום הנאה עם כל גודל, לא מטפלים או עושים שינוי בגודל האיבר אלא בהתיחסות שלך לזה. האם זה סימבולי בשבילך לגבריות שלך? אם זה ימשיך להטריד אותך תפנה לטיפול מיני דרך אתר איט״ם

אל כל הנקודות החשובות שהעלתה מרים ברנר, אני מתייחס בפודקאסט. ממליץ לך להקשיב. מבטיח שאענה אם תהיינה עוד שאלות. אם יעלה צורך בטיפול - עדיף בשלב ראשון פגישה עם רופא מוסמך בבריאות מינית, אשר גם יוכל לבדוק על פי צורך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים