מכשיר ורטיקה האם עשוי לעזור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/01/2024 | 09:15 | מאת: א.אנונימי

אהלן ד ר חירותי. אני בחור בן 33 סובל מדליפה וורידית. האם ייתכן שהבעיה נוצרה מאוננות יתר? האם להמשיך לאונן עשוי להחמיר את הבעיה? שאלה נוספת , האם מכשיר וורטיקה עשוי לשפר מעט את המצב? תודה מראש על ההתיחסות.

לא סביר שדלף ורידי יקרה בשל אוננות יתר. אוננות לא עשויה להחמיר את הבעיה, אם היא מדמה חדירה (עם כף היד ועם חומר סיכה). מכשיר וורטיקה לא ישפר את המצב, שכן הוא נועד לסתימות בכלי הדם.

13/01/2024 | 12:17 | מאת: אנונימי

האם המכשיר אינו מטפל בבעיה של טיפול שנגזרת ממנו נעילה של הוורידים

המכשיר אינו מיועד לדלף ורידי.

.

14/01/2024 | 18:39 | מאת: ג'וני

במידה ובמשך שנים אוננתי ללא חומר סיכה, האם ייתכן שזה גרם לנזק? במידה וכן האם יש מה לעשות? תודה

שאלתך אינה ברורה. זה טיפול אשר מבוסס על גלי רדיו ואמור להקל על סתימות בעורקיקים של הפין.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים