ויאגרה יותר מ100 מג לצורך זיקפה וזין יפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/01/2024 | 14:30 | מאת: רן

היי בעבר כשהייתי לוקח ויאגרה 100 מ"ג, הזיקפה היתה מצויינת, כל זמן האקט ולפניו היה עומד לי (כלומר מרגע שהייתי ערום עם הבחורה, היה נעמד לי ישר) כיום , הוא לא עומד כל הזמן רק כשהבחורה משפשפת לי הוא נעמד סמוך לסקס וזה מותנה במחשבות מצידי. בנוסף, פעם כשהייתי עושה שעווה בביצים אצל אשה, היות ואני מרגיש שלם עם הזין שלי רק כשהוא עומד - אז הייתי לוקח 100 מג ויאגרה לפני השעווה והיה עומד כל הטיפול. היום 100 מג לא מעמיד לי את הזין עד הסוף בשעווה וזה גורם לי מבוכה, כי הזין שלי לא נראה טוב כשהוא רפוי. גם עם בנות זוג אני חש בושה להראות זין רפוי, כי הוא לא נראה טוב ולא גדול מספיק במצב רפוי. 1.האם כדאי שאנסה ויאגרה 125 מ"ג? באישור רופא כמובן 2.האם הסיטואציה שאני מתאר תקינה או דורשת בדיקות דם והורמונים? למה פעם היה עומד פול טיים והיום לא, עם אותו מינון ויאגרה?

1.האם כדאי שאנסה ויאגרה 125 מ"ג - לא. המינון המקסימלי הוא 100 מ"ג. 2.האם הסיטואציה שאני מתאר תקינה או דורשת בדיקות דם והורמונים? - כדאי בדיקה אצל רופא מוסמך בבריאות מינית כי לא נתת שום רקע. אפילו לא גיל.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים