משיכה הפיזית שנבנית - יש חיה כזאת?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/01/2024 | 17:59 | מאת: אלעד

היי אני בן 33, התחלתי לאחרונה לצאת עם מישהי. היא בעניין שלי, אבל היא טוענת שלוקח לה זמן להמשך פיזית, לצורך נשיקה, סקס. אני יודע ממרום גילי שמשיכה פיזית נבנית ברגע הראשון (לא התאהבות או משיכה רגשית, אלא פיזית) ואו שאתה נמשך או שלא. לכן לדעתי היא משקרת לי וסתם מבזבזת לי את הזמן השאלה שלי לפרופ' חרותי: האם הסיטואציה שהבחורה מתארת, שהמשיכה המינית שלה נבנית לרוב אחרי 5-6 מפגשים, היא אפשרית מבחינה מדעית? האם נרשמו תקדימים כאלה? וכשאני שואל אם היא אפשרית, אני לא שואל על מקרים נדירים של 1 ל100, אלא מקרים שקורים בהסתברות סבירה ומצויה. 2.אותה בחורה - אם יבוא בראד פיט או שחקן קולנוע חתיך על וכריזמטי, היא גם תצטרך זמן להמשך או שתזרום איתו למיטה בדייט ראשון ותזיל ריר רק מתמונה?? יודע שאתה לא נביא ולא קורא עתידות, אני שואל את ההערכה והניחוש האישי שלך כאיש מקצוע. 3.תאמת ובכנות - האם זה שלוקח לה זמן לבנות משיכה זה מעיד בהסברות גבוהה שיש בי משהו טעון שיפור? ביטחון, זרימה, מראה, מבנה גוף. ושואל את האמת, לא נעלב....לא מחפש תשובה שתגיד לי שהכל בסדר והיא הבעיה. שואל איזה פקטורים סביר להניח שאם אשפר אז המשיכה תהיה מיידית. כי כאמור בסעיף 2 - לבראד פיט היא היתה נמשכת מייד כנראה. בתודה רבה מראש!!

לעיתים קרובות משיכה מתפתחת עם הקשר ועם ההכרות המעמיקה ועם התפתחות רגשות. חבל שתפגע באמון שלך כלפיה , חבל שתפרש אותה כאילו היא משקרת. אין סיבה לחשוב שהחברה שלך היתה נמשכת לבראד פיט , ואתה צריך לשחרר ולא לעסוק במה אתה צריך לעשות כדי שתימשך אליך. לכל אחד יש תהליך מקביל מקביל של התקשרות ומשיכה. . בכל תחילת קשר חיים עם הלא ידוע לגבי עתיד הקשר וזה יכול להיות קשה, אבל חשוב להכיל את זה. חוסר האמון שלך כלפיה יכול לפגוע בקשר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים