כאבים בפין לאחר מין + בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/01/2024 | 16:38 | מאת: אנונימי

שלום רב, לפני כשנה בערך התחילו לי כאבים פנימיים לאחר יחסי מין, הכאבים חלפו תוך מספר שעות אך אם הייתי מנסה לקיים שוב יחסי מין הזיקפה הייתה כואבת. חשוב לציין שיחסי המין היו נמרצים ואגרסיבים בנוסף, מאוד ארוכים (כ40 דק חדירה) בערך אחרי כחודש של כאבים התחיל להופיע בעיות זיקפה שעד היום מלווים אותי. רציתי לדעת מה הלאה? חלק מהאורולוגים הציעו לי לעשות אולטראסאונד לפין וחלק אמרו שהבדיקה תפגע בי. רציתי לדעת מה דעתך בנושא. בנוסף האם דקירת המחט הקטנה (על מנת לגרום לזיקפה) בגוף הפין פוגעות בו באופן מסוים? הופנתי לשיבא בשביל הבדיקה. באיזה חומר בדיוק משתמשים? כי ראיתי שיש הרבה הבחנות לא נכונות בבדיקה הזו וזה תלוי באיזה חומר משתמשים. למה מאבחנים לפעמים בטעות? תודה מראש

בדיקת US דופלר יכולה לאבחן שינוי אנטומי במבנה הפין וגם לכמת את זרימת הדם בפין. לפני הבדיקה מזריקים חומר שגורם לזקפה. זה משתנה ממקום למקום. במרכז לבריאות מינית בו אני עובד מבצע את הבדיקה אורולוג שהוא גם מטפל מיני מוסמך בשם ד"ר קובי רייזמן. הוא בעל ניסיון עצום בנושא. הוא משתמש לצורך ההזרקה בחומר הקרוי בימיקס (מיקס של שני חומרים - פפברין ורג'יטין). ניתן לקבוע אליו תור במספר 0548908271 הטעויות באבחנות נובעות בעיקר מפרשנות שגוייה של המבצעים, אשר קשורה למידת הניסיון שלהם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים