טיפול במכשיר ורטיקל לאב

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/01/2024 | 13:19 | מאת: אנונימי

אני בן 64 וסובל מירידה בזקפה ומשתמש כיום בסיאליס. אבקש חוו"ד לגבי יעילות הטיפול במכשיר ורטיקל לאב. האם הוא יעיל? מה תופעות הלוואי , האם יש סיכון לנזק בשימוש בו, כמו כן האם יש התוויות אסורות לשימוש או שבהן הוכ לא יעיל.

המכשיר עשוי לשפר איכות זקפה ברמה מוגבלת, כלומר אצל אלו שיש להם דרגה קשה זה עשוי לשפר לבינוני. לא לרפא. בסבירות גבוהה עדיין יהיה צורך בכדורים. זאת ע"י שימוש בטכנולוגיה של גלי רדיו, אשר עם שימוש נכון לא אמורה לגרום נזק. המכשיר מחייב שימוש יומיומי לפי הוראות הייצרן.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים