Eroxon טיפול חדשני שיצא בשנת 2023

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/01/2024 | 01:20 | מאת: ישראלי

שמעתי על טיפול חדשני, שימוש במשחה בראש הפין שנקרא eroxon, והתועלת היא תוך 10 דקות האם טיפול זה מוכר לכם? האם הגיע לישראל? והאם יעילותו יכולה להיות טובה כתחליף לשימוש בכדורים ? תודה רבה

זה ג'ל שמורחים על ראש הפין ללא חומר רפואי, על כן גם לא נדרש מרשם רופא. עיסוי ראש הפין ושינוי הטמפרטורה שנגרם עשוי לגרום לעליית חומר בשם NO, אשר משפר את איכות הזקפה. תוצאות ראשונות מראות על שיפור בקרב 60% מהגברים, אך קרוב לוודאי רק באלו שסובלים מהפרעה בזקפה בדרגה קלה. כמו כן - הממצאים המלאים טרם פורסמו בספרות המקצועית. רק בכנסים. נמתין בתקווה. לגבי שיווק בארץ - לא ידוע לי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים