חשש לשבר בפין לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/01/2024 | 14:36 | מאת: אנונימי

במהלך יחסי מין ככל הנראה נעשתה תנועה לא טובה, אגרסיבית, שגרמה לכאב באיזור הפין. לאחר שהזקפה נגמרה, הכאב חלף, אך במישוש הפין עם אצבע ואגודל כן מורגש מעט כאב. הכאב קיים יותר בזמן זקפה, אך לא כואב מאד כמו שהיה בהתחלה. האם מדובר בשבר בפין הדורש בדיקה בהקדם האפשרי או שדבר כגון זה יכול לעבור לבד?

זה לא שבר בפין, כי שבר כואב, דרמטי, נפוח, אדום ולא מאפשר חזרה לשגרה כמו שאתה מתאר. עם זאת, ייתכן וקרה משהו , אך קשה לאבחן מעל גבי פורום ללא בדיקה. כלומר, אם יש שינוי כלשהו עדיין בחלוף הימים - גש לרופא.ת המשפחה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים