נופל ואינו קם מה הסיבה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/01/2024 | 06:52 | מאת: שרון

שלום, בן זוגי בן 53 בריא בשבוע האחרון האיבר אינו חזק כתמיד,אתמול התמזמזנו כרגיל והוא נעמד חלש עם עזרה שלי ידנית ואורלית . כאשר ניסה לחדור הוא נפל ולא הצליח לקום בחזרה..אציין שיש לנו זוגיות טובה ואנו מיניים . מה ההסבר ההגיוני לכך? אינו בלחץ נפשי תודה .

אם אין שום רקע רפואי, כלומר בריא ולא נוטל כל תרופות, סביר להניח שהרקע אינו גופני. כדאי לגשת להתייעצות עם רופא מומחה בבריאות מינית ובסקסולוגיה (גוף ונפש) על מנת להחליט על בירור וטיפול מתאימים. בינתיים אל תתמקדו בזקפה ובאיכותה, אלא בהנאה מהמפגשים המיניים ביניכם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים