הגדלת פין אנדרו פינס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/12/2023 | 21:20 | מאת: Yosef233

שלום דוקטור רכשתי לפני שבועיים מכשיר אנדרו פינס ליישור הפין רשום שהוא מאריך גם אני לא מאמין בזה רק רציתי לסדר את העקמומיות בפין אני השתמשתי במכשיר שלושה ימים כל יום שעתיים שעתיים וחצי הזיקפה נהייתה לי חלשה מאוד הגעתי למצב שאני בקושי מצליח להעמיד אותו וגם שהוא מגיע לזיקפה זה לא כמו בעבר השאלה שלי שלושה ימים הספיקו לעשות ככה נזק ?

תפסיק להשתמש במכשיר. ממש מיותר. מה שאתה מתאר הפיך לחלוטין, אז הסר דאגה מעל לבך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים