הזרקה לפין- מקרה מוזר ומתסכל! מיואש!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/12/2023 | 19:14 | מאת: פלוני

אני בן 41, לפני שנה וחצי היה לי כשל ביחסי מין ומאז פיתחתי חרדת ביצוע קשה, טראומה פסכילוגית שמתקשה להתגבר עליה, הייתי אצל פסכיאטר ואורולוג...קיבלתי תרופות לחרדה וסיאליס....זה עזר ברוב המקרים אבל שוב היה לי כשל עם בחורה חדשה וקיבלתי שוב טראומה, מרוב יאוש פניתי לפני חודשיים כבר לזריקות לפין רופא אורולוג רשם לי קוורג'יט 20 של פייזר, השתמשתי בזה 6 פעמים והיה מדהים זקפה חזקה וטובה.....פתאום פתאום ביום אחד בהיר לפני שבוע הזרקתי וזה לא השפיע בכלל!! ממש כלום! הזרקתי גם אתמול ושוב אותו דבר לא השפיע כלום!!!!! מה ההסבר למקרה המוזר הזה?? אני ממש מיואש ובדכאון! יש לציין שב 3 השבועות האחרונים חזרתי לקחת לוסטרל וקסנקס כנגד חרדה! האם יכול להיות שזה קשור? למרות שידוע שאין התנגשויות בין התרופות האלה לבין האפרוסטדיל!!! אז מה ההסבר! למה 6 פעמים עבד נפלא ופתאום הפסיק לעבוד??!

לא יודע מה ההסבר. אם זה עבד, זה אמור להמשיך ולעבוד, אלא אם משהו טכני: הזרקה לא טובה, חומר פג תוקף וכד'. כדאי שתשלב טיפול שמתייחס גם למרכיב הרגשי-נפשי של בעייתך. לא הכל זו זקפה, כדורים, זריקות וטכניקות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים