חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/06/2004 | 17:01 | מאת: שושנה

אני נמצאת במערכת יחסים עם חברי יותר משנה, טוב לי איתו מאוד ונראה שגם לו והוא אכן מצהיר על כך כל הזמן. אך יש לי בעיה (כנראה שלו) ואני לא מוסגלת לדבר איתו עליה,כדי לא לפגוע בו חברי כבר תקופה ארוכה לא דורש לקיים יחסי מין וכשאני רוצה הוא תמיד מוצא תרוץ (אני יודעת שהוא נמשך אלי וזאת לא הסיבה). אני יודעת שהוא משתמש בכדור שנקרא פרופסיה שמחלישה את החשק המיני , שנית חברי לעולם לא קם עם זיקפת בבוקר. יכול להיות שיש לו בעיה והוא צריך לקבל טיפול? אשמח לקבל תשובה בהקדם.

28/06/2004 | 08:29 | מאת: ד"ר רן לין

הכי כדאי - שהוא יהיה זה הפונה מאחר והפנייה היא לא אישית - כל הספקולציות שאת מעלה יכולות להיות אולם לא יהיה זה נכון להעלות אותם כאן - נוגד את זכויותיו

28/06/2004 | 08:31 | מאת: שושנה

תשובה מאוד לא ברורה ומספקת , אם הוא היה פונה לעזרה ,כנראה שאני לא הייתי צריכה לפנות אליך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים