פן נפשי / חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/12/2023 | 07:40 | מאת: אחד

שלום רב בן 38 עם עודף משקל בשנים האחרונות חווה ירידה חזקה בחשק המיני ...בזמן אקט מיני הרבה פעמים לוקח זמן עד שנעמד ואם כבר נעמד ומשנים תנוחה הוא נופל...גם באוננות יש זיקפה חלשה... ביקשתי מרופא המשפחה בדיקות להורומנים טסטוסטרון כולל ,lh fsh ופרולקטין האם יש עוד בדיקות כדי לשלול משהו גופני? בהנחה שבדיקת ההורמונים תיהיה תקינה כיצד יש הסבר שגם בזמן אוננות ובזקפת בוקר הזקיפות הן חלשות? הרי שם אין חרדת ביצוע ואין משהו נפשי כי זה מול עצמי תודה

אל תהיה מטפל של עצמך... הפרופיל ההורמונלי נותן רק זווית צרה מתוך הסיפור כולו. יש הרבה הסברים לעובדה שהזקפות חלשות, כי חרדת ביצוע עשוייה לבוא לידי ביטוי אפילו באוננות ובבוקר. אם זו בעיה שממשיכה ומטרידה - גש לאבחון מסודר אצל רופא עם הסמכה בבריאות מינית ובסקסולוגיה. גוף ונפש. נפש וגוף. תמיד משולבים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים